Obiectivele proiectului

 

Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”

„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”


SC Neptun SA este principalul producator de transmisii mecanice din Romania. Proiectul isi propune realizarea unei investitii care consta in achizitionarea de utilaje moderne si performante. Investitia se realizeaza intr-un sector cu valoare adaugata mare (cod CAEN 281).

Obiectivul general al SC Neptun SA este cresterea productivitatii si diversificarea gamei de produse cu implicatii directe asupra cifrei de afaceri si a exportului.
Obiectivele specifice urmarite a fi realizate de catre SC Neptun SA sunt :
- Modernizarea procesului de productie;
- Crearea a 51 noi locuri de munca;
- Reducerea consumurilor de materii prime, materiale si utilitati;
- Reducerea cantitatilor de deseuri;
- Pastrarea unui mediu curat;
Obiective care sa conduca la dezvoltarea durabila a societatii si a sectorului productiv din Romania.

Telurile SC Neptun SA sunt in concordanta cu obiectivele POS CCE al carui obiectiv general este cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti, cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea la nivelul Uniunii Europene, astfel incat Romania sa atinga, pana in 2012, un nivel de aproximativ 55% din valoarea medie a productivitatii din UE.

Investitia pe care doreste sa o realizeze SC Neptun SA vine in intampinarea obiectivelor specifice ale POS CCE si anume consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului productiv si crearea unui mediu favorabil dezvoltarii durabile a intreprinderilor.

 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

  • Telefon:
    +40244335651

  • Str. Bobalna, nr. 57-63, Campina – 105600, Prahova, Romania


Neptun SA - 2015 | Politica de Confidentialitate | Politica Cookies