Despre divizie

In Romania, NEPTUN furnizeaza energie electrica intreprinderilor mici si mijlocii, dar si clientilor industriali mici, avand un consum cuprins intre 0.05 si 20 GWh pe an.

Neptun este activ in piata de energie electrica regenerabila din Romania din 2007, cand prin punerea in functiune a unor microhidrocentrale a inceput sa-si asigure energia necesara productiei din activitatea de baza.

Neptun este un partener si un furnizor de incredere, serios si cu experienta, foarte aproape de dorintele clientului.

 

Neptun propune clientilor analize personalizate, furnizand de asemenea si alte servicii energetice. Clientilor nostri le stau la dispozitie departamente specializate de Vanzare si Marketing, Servicii masura si distributie, Prognoza si achizitie, Relatii clienti, Financiar, care lucreaza ca si parteneri ai lor in vederea solutionarii tuturor problemelor si mai ales in scopul de a reduce componentele costurilor serviciilor de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale.

Stim cat de importante sunt costurile pentru toti clientii nostri, de aceea politica Neptun este de a evalua si calcula individual, pentru fiecare client in parte, toate componentele costurilor serviciilor de furnizare a energiei electrice, in functie de necesitatile consumatorului.

In speranta faptului ca sunteti interesati in reducerea costurilor si eficientizarea sectorului energetic,  nu ezitati sa ne contactati pentru emiterea unei oferte de pret pentru furnizarea de energie electrica.
 

Contacte utile

Telefoane deranjamente Vezi lista
OPCOM www.opcom.ro
TRANSELECTRICA www.transelectrica.ro
  • Telefon:
    +40244/335 651

  • Str. Bobalna, nr. 57-63, Campina – 105600, Prahova, Romania

© Copyright 2015 S.C. Neptun S.A. Powered by Expert Online