Cariere

La NEPTUN vei descoperi pasiunea pentru meseria ta, te vei bucura de libertatea de a crea si vei descoperi zilnic noi provocari si noi oportunitati. Redescopera-te pe tine insuti!

Invata, colaboreaza, creaza si reuseste! Alatura-te echipei noastre!

La NEPTUN cautam profesionisti entuziasti care pot aduce valoare adaugata organizatiei noastre. Daca te regasesti in valorile noastre si crezi ca poti contribui la indeplinirea misiunii NEPTUN, completeaza formularul de mai jos si trimite-ne CV-ul tau!

Daca esti elev, student, masterand, doctorand si vrei sa elaborezi un proiect sau sa efectuezi un stagiu de practica, sau pur si simplu daca vrei sa-ti desavarsesti pregatirea profesionala printr-un program de internship, completeaza formularul si trimite cererea ta. Departamentul nostru de Resurse Umane te va contacta in cel mai scurt timp.

Posturi vacante (Actualizate la 10.02.2023)

Pentru a aplica la posturile de mai sus, va rugam sa aplicati folosind formularul din aceasta pagina ori ne puteti trimite un email la adresa office@neptun-gears.ro. Puteti obtine mai multe detalii la numarul de telefon 0244 335 651.

 

 

Aplica pentru un job

Nota : inainte de a completa acest formular puteti consulta Politica de Confidentialitate a datelor cu caracter personal.Refresh


  • Telefon:
    +40244335651

  • Str. Bobalna, nr. 57-63, Campina – 105600, Prahova, Romania


Neptun SA - 2015 | Politica de Confidentialitate | Politica Cookies